1. Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  2. Geen verzendkosten boven de €100,- excl.
  3. Gratis afhalen
  4. Niet goed, geld terug

GoodWe Series

€ 436,70 incl. btw
Voor 17:00 besteld morgen in huis
Voorraad: Levering binnen 1 dag
  1. Gratis ophalen
  2. Geen verzendkosten boven € 100, - excl
  3. Niet goed, geld terug

Aantal:

Ze zetten zonnestroom om naar netstroom. DHI Techniek BV levert hoogwaardige residentiële en projectomvormers van  SolarEdge , Enphase, Goodwe  en Growatt . Voordat wij omvormers in het assortiment opnemen, beoordelen we ze op productkwaliteit, monitoringsmogelijkheden en garanties. 
 

GoodWe DT Smart-serie

GoodWe is een Chinese omvormerfabrikant met een meer dan optimale prijs-kwaliteitverhouding. Een “dubbel A” notering door Photon bewijst dat GoodWe, ondanks zijn gunstige prijsniveau, absoluut niet onder doet voor andere omvormers.

De GoodWe DT Smart-serie omvat de kleinste driefase omvormers tot 10K. Deze GoodWe omvormers zijn uitgerust met een extra groot gebruiksvriendelijk LCD scherm en 2 MPPTs. De volgende omvormers uit de DT Smart-serie zijn verkrijgbaar: GW4000-DT, GW5000-DT, GW6000-DT, GW8000-DT, GW9000-DT, GW10KN-DT, GW12KN-DTen GW15K-DT.

De omvormers uit de DT Smart-serie zijn standaard uitgerust met een DC switch. Bij de GoodWe DT Smart omvormers bestel je losse WiFi – of LAN communicatiemodules, afhankelijk van je wensen.De productgarantie is 5 jaar en is uit te breiden tot 10 of 15 jaar.

GoodWe + Tigo
De toevoeging van Tigo optimizers maakt gedeeltelijke optimalisatie van een solar installatie mogelijk. Om de communicatie tussen Tigo optimizers en GoodWe omvormers mogelijk te maken heeft GoodWe een omvormer ontwikkeld met geïntegreerde Tigo CCA. De CCA (Cloud Connect Advanced) is een compacte en krachtige datalogger die een koppeling met de cloud en de monitoringsoftware mogelijk maakt. Lees meer over Tigo

De GoodWe omvormers met geïntegreerde CCA zijn beschikbaar voor de omvormers uit de DNS en DT-serie tot 10K. In combinatie met de TAP (Tigo access point), is het mogelijk om de Tigo optimizers uit te lezen in het GoodWe monitoring portaal. Op deze manier is alle informatie van het zonne-energiesysteem zichtbaar in één portaal. 

Product range
Naast de DT-serie zijn ook de NS-serie, D-NS-serie, DT-serie, MT-serie en XS-serie bij DHI Techniek verkrijgbaar.